Downsizing – flyt fra stort til småt ❤️

Endnu en skøn indretningsopgave er afsluttet – her havde jeg fornøjelsen af at hjælpe et super dejligt ægtepar (seniorer) i processen downsizing – at flytte fra stort parcelhus på knap 200 m2 til mindre bolig (lejlighed) på 100 m2.

Sparringen bestod i at være med til at udvælge møbler, malerier, lamper og andet tilbehør fra eksisterende bolig. I den forbindelse skulle parret mærke efter hvor stor betydning møblerne, og tingene havde for dem; om inventaret giver dem glæde, gode minder eller om tingene har en nødvendig funktion. Denne øvelse blev en indikator for om de skulle beholde inventaret eller om det skulle sælges eller sendes til genbrug.

Herudover var opgaven at guide dem i forbindelse med tilkøb af nye møbler, tilbehør og farver mm. til deres fremtidige bolig. Parret var selv meget proaktive og fandt de fleste møbler og ting selv og havde mig med på råd inden de tog den endelige beslutning.

Det blev et skønt mix af nyt og gammelt i et roligt farvespil og med naturen (træ) og de ting som betyder noget for dem som vigtige elementer.🌿.

Et dejligt leverum – “hjertet” i lejligheden med masser af personlige items
Smuk støvet blå sofa og behagelig lænestol samt skøn maleri


Parret udtaler;

Vi er glade og stolte – og føler os hjemme!

Parret udtaler; “Når man i den tredje alder har solgt huset for at flytte i en noget mindre, helt ny lejlighed, går der mange tanker igennem hovedet. Hvad skal med? Hvordan får man indrettet så lille et sted, så det ikke kommer til at ligne et museum? Vi googlede, og faldt over Charlotte, og beskrivelsen af hendes lille virksomhed hvor der er mere fokus på, hvordan man har det i boligen, fremfor at det skal ligne Bo Bedre – det tiltalte os.
Vi havde svært ved at slippe vores store, tunge møbler, men blev i perioden helt klar over, at der skulle ske lidt radikalt, hvis vi skulle ende i et velfungerende, nyt hjem.

Med Charlottes kompetencer og overblik nåede vi i mål efter en spændende “rejse”. Vi har nu et velfungerende, hyggeligt hjem med lige præcis hvad vi har brug for – af både nyt og gammelt! – Og ingen fejlkøb! 🙏 Tak for “turen” Charlotte!.

Møbler i naturlige og varme materialer – lavendler og okidé giver dejligt farvespil
Dejlig stor overdækket terrasse med mørkrøde terrassestol

Selv tak for “rejsen” og udtalelsen – jeg elsker når jeg kan være med til at hjælpe par i sådan en proces og det varmer i den grad, når jeg får så dejlig tilbagemelding.

Det kan være en svær proces at downsize, men med god tid til processen, optimisme og en tro på en dejlig fremtid, så kan det være den bedste investering, som det var tilfældet for parret her ❤️.

Kender du nogle ægtepar, der står overfor at skulle downsize og som synes det kan virke lidt uoverskueligt? Jeg har sammensat et forløb til netop dette formål, hvor jeg kan fungere som sparringspartner med de områder, hvor det kan gøre “rejsen” lidt lettere ligesom for ægteparret her.

Se forløbet her – forløbet kan tilpasset alt efter behov og ønsker.
https://charlottebruland.dk/Indretningprivat/downsizing-flyt-fra-stort-til-sm-t.html

Du ønskes en rigtig skøn dag ☀️☀️☀️

Charlotte