Hjælp til ombygning? Skab fantastiske forandringer i din bolig ❤️

Det kan, i nogle situationer, være svært at beslutte sig for om man skal flytte fra eksisterende bolig eller om man skal bygge om i ens eksisterende bolig.

Der kan netop være mange faktorer der spiller ind, man kan være glad for området/kvarteret, naboerne er søde og det er trygt og godt, men på den anden side er familien måske vokset ud af huset og det passer måske ikke længere til ens livsforhold og trænger til fornyelse.

For at komme nærmere en beslutning kan et skitseprojekt være løsningen i første omgang. Skitsering af mulighederne for ombygning eller tilbygning kan gøre det nemmere at snakke ud fra frem for løse tanker og ideer i hovedet.

I det følgende er der udvalgt forskellige typer cases med mulige ombygninger og tilbygninger.

Tilbygning – fra 1 etage til 2 etager

Skitse af om- og tilbygning af parcelhus fra 1 etage til 1 1/2 etage

Skitsen ovenover er fra en kundeopgave, hvor et ægtepar havde et ønske om at ombygge deres 1 plan bolig til 1 1/2 plan for at få søudsigt og mere dagslys, men også for at få flere kvadratmeter. Skitsen dannede grundlag for beslutningen om at gå videre med denne løsning, således de kan blive boende.

Tilbygning -1 1/2 tilbygning – 2 etager

I nedestående hus fra 1930 var førstesalen dårlig udnyttet og trængte til en totalrenovering. En af overvejelserne gik på om huset kunne omdannes fra 1 1/2 plan til 2 fulde etager. Fra tanke, idé til handling blev skitserne udarbejdet med efterfølgende projektering og udførelse. Der blev plads til vaske- og opbevaringsrum, 2 børneværelser, soveværelse og badeværelse på 1 sal.

Køkken / alrum – Ombygning

I nedenstående case havde kunden brug for sparring omkring materialevalg, farver og tilbehør i forbindelse med ombygning af deres nye køkken

Badeværelse – Ombygning

I forbindelse med etablering af nyt badeværelse havde kunden brug for ideer og sparring omkring valg af klinker, fliser, materialer og tilbehør til rummet.

Orangeri – Uderum

Et orangeri – et uderum kan også være løsningen på at skabe nogle fantastiske forandringer til din bolig

I følgende cases/skitseprojekter besluttede kunderne i forbindelse med deres ombygninger at udvide deres bolig med et orangeri for at få en bedre sammenhæng mellem det udvendige og indvendige, og være mere i ét med naturen samt give huset et arkitektonisk løft.

Står du og overvejer at bygge om eller bygge til og har brug for sparring så se mere på https://charlottebruland.dk/Indretningprivat/om-og-tilbygning.html

Rigtig god fornøjelse og rigtig skøn dag ❤️

Charlotte