Træk naturen ind – skab dit eget unikke forår

Jeg elsker når tulipanerne kan købes her i vinterperioden, de er så fine, sprøde og smukke i deres form. De fås i så mange farver alt efter temperament, min favorit er en blanding af gule, lilla og orange nuancer, som har en masse liv og aktivitet i sig (ildelement).

Tulipaner, krokus, lyng, grene med små forårsskud er alle fantastiske. Disse blomster giver mig et pust af liv og energi, og her i den kolde tid skaber jeg mit eget lille forårsboost med små oaser rundt om i boligen.

Ved at trække naturens 5 elementer (ild, vand, jord, metal og træ) ind i boligen får vi en dejlig fornemmelse i kroppen; ro, tryghed og glæde. Det kan gøres på flere måder;

Blomster giver en fantastisk stemning i dit hjem og stimulerer sanserne på særdeles positiv vis.

En anden måde at trække naturen ind er ved at bruge fototapet til at skabe en unik stemning i soveværelset.

Dekorativ opbevaring af brænde som skaber en dejlig stemning af hygge.

Hyggelig bænk med skind.

Grene fra haven i en alternativ vase

.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 022ea8ef9811917729cd3c2529629661.jpeg

Små runde borde af træstubbe. De kan også males i en smuk farve.

Her min datters smukke garderobegren.

Kork er et af naturens egne vidundere. Et fantastisk, alsidigt og 100% naturligt og genanvendeligt materiale med uanede anvendelsesmuligheder.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er flower-4067873_1280-682x1024.jpeg

Mange virksomheder og boliger blev for år tilbage bygget og indrettet uden at tænke naturens elementer ind. Materialerne var hårde og kolde overflader, og farverne holdt i sort, grå og hvide nuancer. Det kan være svært i disse boliger at slappe helt af, nyde boligen og lade op til næste dags udfordringer. Heldigvis er der sket en stor ændring, hvor de fleste i dag er meget mere bevidste om at få skabt varme og hygge ind i boligen fra starten. Det glæder mig.

Når jeg arbejder med indretning, bruger jeg altid naturen som guide. Naturens 5 elementer (ild, vand, metal, jord, træ) anvender jeg i de konkrete opgaver til at skabe balance og harmoni i boligen eller virksomheden. Elementerne findes i farver, former og materiale, hvoraf farverne har den kraftigste effekt. Der er dog også en masse livsenergi i levende blomster og planter.

Jeg håber du blev inspireret og føler en trang til selv at få din bolig i forårsstemning <3 God dag til jer alle.

Kærligst Charlotte

Ønsker du at vide mere om min vinkel på indretning, så gå ind på www.charlottebruland.dk