Visualiser dine drømme – brug boligen til at manifestere

Synes du ikke dine mål og drømme bliver opfyldt? Har du den samme drøm år efter år. Du får måske skrevet dine drømme ned på et stykke papir eller en notesbog, men får lagt den i en skuffe – ude af øje ude af sind.

Boligen er et oplagt sted at manifestere og fastholde fokus på dine drømme og mål. Lav dit eget personlig visionboard, hæng det op som vægudsmykning, eller stil det på en kommode eller reol, således at det bliver en daglig påmindelse om hvad du ønsker i dit liv. Jo mere du bruger et visionboard, jo større chance er der for at opnå det, du ønsker.

Når du ser på dit vision board, vil du automatisk lave små visualiseringer.

Visualisering er en stærk metode, og det hænger sammen med “Law of Attraction”, som kort sagt handler om, at det vi fokuserer på og giver opmærksomhed, tiltrækker vi. 

Det der sker er, at din hjerne ubevidst vil arbejde for dig, når du hele tiden bliver opmærksom på dine drømme. Vi har over 60.000 tanker i døgnet og de fleste tanker sker ubevidst, så det er ikke småting der sker i din hjerne. Du bestemmer, hvad du fodrer din hjerne med.

Vores tanker har stor indflydelse på, hvordan vi har det både fysisk og mentalt.

Jeg har, i de sidste 2 år, haft et stort vision board, som hver dag har mindet mig om min drøm om at være mere kreativ, og mit store ønske om at arbejde med indretning igen. Og det har i høj grad virket.

Mit mood board ændrer sig løbende, nye mål / drømme, små citater, egne tegninger, skitser, inspiration, fede indretninger alt efter hvor jeg er i mit liv

Nå her er opskriften på, hvordan du kan gribe det an, hvis du skulle få lyst til at lave dit eget board.

1. Find dine drømme
Allerførst tænk over hvad du godt kunne tænke dig, hvilke drømme har du og hvilke ønsker kunne du godt tænke dig at få opfyldt. Emnerne kan fx være kærlighed, karriere, familie, rejser, personlig udvikling.

Tag dig tid til at stille dig selv nogle dybe og meningsfulde spørgsmål. Hvad gør dig glad, og hvad vil gøre dig endnu gladere. Skriv dem lig kort ned. Det er vigtigt, du sætter dig mål, som ikke er urealistiske.

2. Skab dit eget personlige dreamboard

Du kan bruge karton eller et lærred, en masse magasiner, som indeholder de temaer, der interesserer dig
Kig magasinerne igennem og riv billeder ud, der tiltaler dig og symbolisere dine drømme. Du kan også finde billeder på nettet og printe dem ud. Find ord eller citater.

Sørg for det er simpelt og overskueligt, så du kan fastholde dit fokus.


Her min datter fuld optaget af at skabe sit mood board

3. Hæng dit dreamboard op, og lad tankerne arbejde for dig

Hæng dit dreamboard op, så du ser det regelmæssigt i løbet af dagen. Brug visionboard som vægudsmykning i din bolig f.eks. dit kontor, eller soveværelse. Tag evt. et foto af dit dreamboard på din mobil, som du kan have det med dig på farten

Så handler det bare om at nyde dit værk, som herefter langsomt vil arbejde det for dig og dine drømme

Jeg håber, du er blevet inspireret og har lyst til at lave dit eget vision board, hvis ikke du allerede har et.

Har du lyst til at læse mere om indretning og ombygningsprojekter, så gå ind på www.charlottebruland.dk.

Ha en super skøn dag 😉 kærligst Charlotte

forsidefoto:freepeople.com