Skab din personlige oase – 7 tips til at få mere overskud på jobbet

Alle kender det – energien er på nulpunktet, du er på job og ind imellem er dine opgaver bare uinspirerende og meget lidt opløftende.
De fleste kontorartikler er kedelige, upersonlige og farveløse og indretningen er måske hellere ikke noget at skrive hjem om. Kender du det ? Så er det bare at komme i det kreative mood, hjælpe energien på vej og løfte dit humør med følgende 7 tips.

Skab din egen private oase ved at medbringe ting til dit skrivebord på kontoret. Giv dig selv lidt luksus, som du kan nyde mens du er på jobbet. Ved at gøre dine omgivelser mere indbydende og personlige vil du med garanti få mere overskud, glæde og give dig et smil med på vejen.

1.
Smukke blomster giver velvære og glæde, og kan have en afstressende og helbredsmæssig effekt

2.
Anskaf farverige notesblokke på dit bord og smuk beholder til blyanter og tuscher – det giver liv. Samt en lækker TO DO liste og tag en kalender med

3.
På baggrundsbilledet på computeren – find dejlige fotos af dine drømme, drømmerejsen eller drømmehuset, som vil give dig positive tanker minder.


4.
Anbring et foto af de mennesker, som du holder af i en smuk ramme; det fortæller dig om, hvad livet handler om og hvad der giver mening. Eller som her i form af en musemåtte.

5.
Tag dit eget personlige unikke krus med til din kaffe eller the.

6.
Tag et par høretelefoner med og lyt til din yndlingsmusik. Ved at lytte til ens yndlingsmusik vil det for de fleste mennesker fylde dem med energi og de vil blive mere produktive. Hvis du har behov for at følge med i hvad der sker omkring dig, så kan du anvende in-ear høretelefoner og så bare bruge den ene øreprop. Eller hvis du har mulighed for det, tag 10 minutters pause med meditation enten i et stillerum, eller i form af en gåtur for at skabe lidt mental indre ro.

7.
Ryd jævnligt op – brug lige et par minutter inden du går hjem til lige at gør klar til næste dag <3. Vi bruger rigtig mange timer på jobbet, så det er en forholdvis lille investering der skal til for at få skabt lidt flere smil og glæde i hverdagen og det vil med garanti smitte af på dine kollegaer. Jeg håber, du er blevet inspireret og hvis du har lyst til at læse mere om indretning, så gå ind på www.charlottebruland.dk, eller tilmeld dig mit nyhedsbrev. Ha´ en fortsat super torsdag kærligst Charlotte